Torsdag den 9. juni blev dagen i det herrens år 2022, hvor superstjernen fra Horsens erhvervsliv lagde rammer til legepladsen for de kendte Druer og verdens fedeste klub.

NOTE: Formanden fik til opgave at samle temaer til kommende ”nørde-smagninger”.

Til boblerne af Cuvee Nicoals Francois 2002, blev de opstemte Druer sammenbragt, og stemningen var som altid i top. Endnu et Clash of the Titans skulle til at tage form.

Den gavmilde vært trak skyerne til side og ned fra himlen kom nu Jesusbarnet fra Bouchard 2018, svøbt ind i den smukke karaffel. Druerne brød ud i fællessang, og lykken lettede på taget. Og i skrivende stund, mener skribenten at der var tale om point-rekord, idet alle Druer scorede 11 point på denne først vin. Wouw et felt af liderlige smagere. Stærkt!

Næste glas-diller blev sendt rundt og Casanova di Neri 2004 smagte Druernes drøbler og kondensen drev ned af væggene i det mondæne hus i det 2. dyreste område i Højbjerg. (Lige efter det rigtig dyre område nede i skovkanten ved eks. Kronhjortevej, Bævervej m.v.)

Den fairplay-spillende vært sendte nu endnu en pleaser rundt og Druerne sluprede Paul Hobbs Pinot Noir 2017 i sig og smilte og hilste rundt om bordet – med anerkende nik til værten.

Skribentens hukommelse kan svinge, men han mener at der nu var tale om en hvid Pahlmeyer 2019, og kvaliteten på smagningen var indiskutabel.

Så var tiden kommet til aftenens udenfor område vin, og en Teusner Barossa Valley 2018, var nu en realitet og Druerne skrublede og skrublede over hvad ham den store kanon fra Horsens erhvervsliv kunne finde på.

En ven af klubben var nu sandheden I det medbragte glas og 1988 Hermitage Jaboulet hyggede sig mageløst i dette lysthus af en kasse.

Gavmildheden havde frit spil og en legendarisk vin fra Rhone flaske-fisse-eret ved La Landonne 2008 Guigal, var nu på spil.

Hvis man påstod at den næste producent var verdens bedste producent, ville ingen kunne sige, at det var en useriøs påstand og en fremragende 2018 Raveneau Butteaux blev nu sendt rundt til fælles jubel.

Endnu en aften med toppræstationer, men på denne 2015 Armand Rosseau Les Cazetiers trådte den 7-dobbelte champ Rune T i karakter og nakkede 17 point, og med et lusket smil, konstaterede han, at vigtige point og et pænt forspring til den forsvarende Champ Svend O var en realitet. DOG kun lige til at næste vin i form af Rinaldi 2015 Brunate blev serveret. Her fik The Champ nemlig også 17 point (Ingen talte om at han måske vidste den kom), og Rune T´s forspring, som dog stadig var intakt, var nu skrumpet. Høj klasse.

En flot aften, der blev serviceret af den legendariske Aalbæk-slagter, var nået til vejs ende, og resultatet blev som følger:

Rune T – 83 point

Godsejeren – 80 point

The Champ – 73 point

Formanden – 58 point

Brunsborg – 38 point

Den samlede stilling er som følger:

The Champ – 227 point (Mangler at være vært)

Formanden – 183 point (Mangler at være vært)

Rune T – 151 point

Brunsborg – 146 point (Mangler at være vært)

Godsejeren – 135 point

Den 3-stjernede Direktør – 132 point

Den Fede Drue længe leve – HURRA HURRA HURRA The champ længe leve – HURRA HURRA HURRA