Datoen hamrede den 28. Oktober, COVID-19 var hærgende og den hidsige susen fra skoven gyngede i takt med bladene på græsplænen. De 6 Fede Druer havde trodset efterårets barske virkelighed og indfundet sig i Villa Arnaks krogede værelser. Med udsigt ud over Aarhus-bugten susede vinden i piletræerne, der indkredsede det gamle knirkende hus, og alle områdets ånder var til stede under samme tag.

Svend O var glad, og øjensynligt også ret liderlig, da han bød Druerne velkommen.

Stemningen var høj, sexet og livlig, da de 6 Fede Druer sad samlet om det runde bord, midt i det store køkken, midt i det store hus, midt i Højbjerg.

Alt var blindt, men intet pakket ind. Vi gik direkte på den kendte Bourgogne, og en Les Malconsorts 2014 fra Domaine du Clos Frantin, drillede lækkert i glassene. Godsejeren, der har haft fart på i år, lagde også hurtigt ud med 11 flotte point og titlen synes tæt på.

Næste frække pind var en flaske-fisse-ret Barolo, 1988 fra Gajas berømte mark SPERSS, og den hidsige tannin tørrede nu al mundvandet væk fra de frådende Druer rundt om bordet. Gode sager og alt imens Den 3-stjernede Direktør lavede 10 flotte point, måtte Godsejeren optage aftenens første GUTTER-BALL. Var det angsten for at vinde, der igen viste sig for den titel-hungrede Godsejer?

Tiden var kommet til en vin blanc og en ganske skrækkelig MAGIS 2013 CH9 fra Rotem & Mounir Saouma var nu den forfærdelige virkelighed for selskabet. Ganske enkelt uhyggelig dårlig komponeret vin. Højeste score på vinen var også 3 point.

Bum bummelum og værten var tilbage på sporet med Le Gréal Hermitage for M. Sorrel 2017. Alle var glade og nu var det ikke kun værten der var liderlig. Brunsborg og formanden begyndte også kælent at røre på sig og stemningen var i top. 

Så kom der lækkerier, og vi kan lige så godt nappe de næste to flasker sammen. Cappellano 2005 og 2014 Otin Fiorin – for dælen et par hidsige og lækre madammer. Begge flasker kunne få den mest veldrejede Cola-flaske til at stille stilletterne på hylden. Sex på flaske og fremragende organiseret af den flotte og liderlige vært.

Tiden var kommet til det, vi efterhånden kan kalde en klub-klassiker og Rayas 2008 var nu kildende fyldt på den flotte fallos af en karaffel og der var stive bats hele vejen rundt om bordet. Tjikkelikketjikkelikkebaubaubau.

Ingen fest uden hest, og aftenens hingst var en Salvioni 2015 Les Cerbaiola – en fyldig Brunello, hvor både The Champ og Brunsborg ramte 12 point, og viste en smule tænder i kapløbet.

Bordeaux med alder, Bordeaux med alder, Bordeaux med alder. Cos (KUSSE) D´Estournel 1990. For fanden det smager lækkert.

Tiden var kommet til aftenens sidste vin og Leflaives Batard-Montrachet 2009 lukkede og slukkede en smuk aften i Verdens Fedeste Klub.

Udover den luksuriøse smagning var der i vanlig stil lækre bobler og mad udefra, og niveauet var højt. Præcis ligeså høj som den musik der blev spillet og for første gang nogensinde bad The Champ om at få skruet ned!

Stillingen blev som følger:

Den 3-Stjernede Direktør 61 point

Godsejeren – 55 point

Brunsborg – 48 point

The Champ – 36 point

Formanden – 36 point

Svend O – 0 point

Den samlede stilling er som følger:

Formanden – 222 point (mangler at være vært)

Godsejeren – 213 point

Den evige 2´er – 201 point

Den 3-Stjernede Direktør – 201 point

The Champ – 182 point

Brunsborg – 148 point

ALDRIG har det været så tæt – og teoretisk kan alle mand faktisk nå en 1. plads, relativt realistisk kan 4 mand nå en 1. plads og sandsynligt kan 3 mand nå en 1. plads. VILDT!